Pest og kolera

Åh, jeg er vist blevet syg. Ligesom en femtedel af befolkningen i dette her land nok er lige for øjeblikket. Det er jo uhumskt koldt og mørkt derude. Alligevel har jeg lattet med en veninde og derefter rendt rundt i Magasin på Kongens Nytorv til det der… sale, saldo, rebajas, udsalg – i boligetagen. Stedet for de uforløste fantasier. Straffen kommer nu. Jeg tror, det er fugleinfluenza, det, der sprøjter ud af næsen på mig. Snøfter hele tiden, og så… Atju. Min hals føles SARS-befængt. Korpussen fungerer lidt sært, måske er det en lille, gedigen omgang kogalskab? Klovsyge? Og så er det sikkert og vist, at salmonellaen vil ryge ud på et tidspunkt. Jeg tror, jeg melder mig ud af diverse aktiviteter… står af, måske i Roskilde. Det er lige, før jeg er en mand værdig i piveri og selvmedlidenhed. Måske skulle jeg også bare nedsvælge et par kander te med ingefær, kamille, ginko bilboa, c-vitaminer og andet godt fra den lokale helse-pusher. Tænde et par stearinlys og læse det nyeste Woman-blad, hvor der er noget interessant om, hvad denneher mande-panel mener om forskellige kvinders kroppe. Den slags optager jo os dybt. Men lige nu føles min krop rimelig meget sat ud af spil. Ja, ja, prosit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *