Søndag

Der røg idealet om at holde mig helt fra alkohol. På dag 28 gik det galt. Jeg har tømmerkvinder, men jeg lever. Ungdommens blod bruser atter i mine årer. Jeg følte mig faktisk helt gammel og anæmisk til sidst. Der var houseparty på Laszlos højborg. Drengen fik blandt andet et par lyserøde Frank Dandy underdrenge med blomster på af os. Var selv vild med dem. Det er heller ikke hver dag, man shopper herreekvipering intimissmi. Men de var altså fantastiske. Fik derefter en masse vodka. Nå, men det er da også okay at få lidt indenfor vesten, bare en gang i mellem. Men nu er jeg blevet sund, i teorien i hvertfald, så mon ikke legemet burde straffes ved at blive rystet godt og grundigt rundt omkring Christianshavns volde. Eller jeg kunne kaste mig over mine Superb Soft Chocolate Brownies med valnødder, 100% homemade. Lyder noget mere behageligt. Jeg har faktisk overhovedet ikke noget fornuftigt at skrive. Tidligere ville jeg nok bare have postet, ligemeget om det reelt set var noget at sige eller ej – men nu er jeg lissom blevet mere kritisk med hvad jeg skriver. Det er derfor, der ikke kommer så meget. For det meste er jo egentlig bare vrøvl. Nå, men det var så dagens omgang tømmermandsramt vrøvlesnak. Måske der kommer noget mere substans senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *