Trendy ikke-alkoholisme

Dag 22 minus alkohol. Her til aften nippede en veninde og jeg dog til et enkelt glas rødvin for sundheden til John Water’s A Dirty Shame, verdens mest langt ude film (og med filmhistoriens største bryster) men ellers ikke noget med tilfældig, sporadisk og destruktiv druk. Og uden at reelt vide det, er jeg blevet hamrende trendy. Det beviser denneher artikel nemlig. Ja, fristes jeg til at sige – det lyder jo meget indlysende. Og det er fedt. Alle de penge man sparer på meningsløs druk og nedbrydning af kroppens vitale dele. Åh, nu er jeg vist ved at blive en af deher frelste typer. Men okay, nu må der egentlig også snart ske noget. Der skal findes alternativer til alle deher stille filmaftener, jeg har dyrket hele januar. De har klart været hyggelige, men næste weekend skal jeg dælme ud og have lidt discolys, flashing af glitrede toppe og observation af mandspersoner. Men naturligvis på den trendy måde, hvor jeg nøjes med at nippe til et par cosmopolitans eller mojitos, som klart er favoritten. Mon ikke man så kan blive bare lidt høj på det, når man ellers har dyrket sundheden som en religion (og det sagde jeg?) i samtlige 22 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *