Digicam-podcasting?

Et nyt koncept har set dagens lys… eller… Jeg introducerer hermed lidt mettisk digicamblogging! Alle deher små, fiffige podcasts, som alle, der er med på beatet, konstant taler om – er det ikke snart so last year? Jeg sidder her en sen søndag nattestund, eller det er det i hvert fald, når man skal op klokken 5.30 dagen efter. Viola tages lidt frem, og jeg tænker, at man måske kunne filme et eller andet og se, om det fungerer på computeren. Som tænkt, så gjort. Og ja, det virker – mit trætte fjæs dukker op i Quicktime på computeren. Snedigt. Så der fik jeg stykket en lille hilsen sammen. Ikke noget særligt, jeg fortæller bare hvad jeg laver, og hvorfor jeg fandt på det, som beskrevet her. Jeg må lige eksperimentere mere ud i det der med digitalkameraet, på nogle mere spændende steder med bedre lys. Men sjov idé, det er det i hvert fald – hvis man bare lige kan holde skansen og undgå de værste vrøvlerier, idet man ikke rigtig kan redigere i disse små klip. Må også advare om, at filen nok fylder lidt rigelig meget, idet jeg ikke rigtig har sat mig ind i komprimeringens kunst, når vi taler om Quicktime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *