Jomfru Ane Gade

Så var vi ude på gade-inspicering i det ålborgnesiske i går. Har dælme ikke været der siden min pure ungdom, hvor jeg allerbedst erindrer en episode med udsmidning fra bar på grund af noget med et toilet. Meget uskyldigt, naturligvis, men det troede de ikke på. Nå, men i går lagde vi os på en ekstravagant stil med at rende rundt i butikker, tage på diverse cafe-besøg og irish coffees, besøg på fin restaurant incl. aperitifs og deslige. Lidt ligesom at være på ferie. Og så på det gode gamle sted, der ikke har forandret sig en tøddel. De havde ikke mojitos, og cosmopolitan serverede de i almindelige glas. Til 75 kroner per styk. 5 minutter efter kom en af fyrene med 10 glas øl. For 10 kroner stykket. Ja, ja, så meget for vores storby-opsyltethed, så kan vi lære at ikke gøre sådan noget i Provence. Man bestiller ikke dyre drinks, og man fornærmer som fyr ikke de hærdebrede fyre. Begge dele giver smæk. Intet havde forandret sig særlig meget. Folk var måske lidt yngre end jeg husker dem. Drengene lige så hærdebrede som altid, pigerne lige så solariebrune. Stadig lige så meget gang i den og liv i den famøse, sne-smattede gade udenfor, hvor folk løber rundt i det rene ingenting. Det var sjovt, og successen skal klart gentages ved lejlighed – men næste gang lægger jeg mig altså på de der øl til en tier stykket, så meget for de fine fornemmelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *