Mænd og englehår

Det er lidt ligesom, at det er en naturlov, at alle de lækre mænd, Woman flasher i bladet a la “Vi elsker…” ikke er singler. Altså, det forstår jeg ikke. Det blad er jo en art service til os kvinder. Hvorfor har alle de der letpåklædte, svedige hunks så en kæreste derhjemme? Men ikke desto mindre blev jeg glædeligt overrasket over det, der gemte sig på side 117. Helt i tråd med februar måneds svensker-tema på bloggen her, har jeg fundet den sprødeste svensson. Og så har han en hjemmeside med masser af billeder. 110% Lamsebamse. Tiger of Sweden, yeah. Grrr. Jeg er vild med fyre, der snakker svensk. Og så synes jeg også, at fyre med halvlange krøller er SÅ søde. Jeg prøver konsekvent at tvinge en af mine venner til at lade krøllerne gro, men han nægter. Ligeledes var jeg på et tidspunkt kærester med en, der havde det sødeste englehår, som jeg selvfølgelig gik rundt og trak i. Resulterede i masser af brune krøller på hovedpuden. Stakkels mand. Men for den moderne mand er det nok bare ikke macho at have krøller. Jeg kan dog ikke undgå at elske englehår til drenge, og hamher Johan er da den ultimative legemliggørelse af, at man sagtens kan være hammerlækker med krøller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *