Mr. Fitness 2006

Så er Danmarks mr. Fitness kåret ovre i Ringsted. Politikens website har dedikeret et slideshow til disse mænd, hvor kropsfokuseringen er helt i top. Store muskler og selvbruner i lange baner… hvem sagde feministisk bøsseævl? We like! Nogle af de typer der poserede var godtnok lidt småklamme, men de fleste var faktisk rimelig lækre at beskue, hvis man spørger mig. Der er altså et eller andet dybt macho over de der hærdebrede skuldre. Måske, fordi man per automatik forvandles til en spæd, lille nipsting i deres stærke arme? Jeg forstår dog ikke lige hvad der sker for ham, der har klædt sig ud som lille Per. Ellers er der masser af svedige blondans (mandlige blondiner) – så enjoy, tøser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *