Stramme jeans vs. deller

Nu har jeg frekventeret Fitnessdk nogenlunde regelmæssigt i to måneder, og lige meget hjælper det. Dellerne er der stadig, selv om jeg godt kan løbe langt for at nå 5A, og stige ind uden at foretrække en mine. Kan man få pengene tilbage? Så kunne de snildt gå til et par Lee/Diesel jeans. Men her er jeg stødt ind i problemer af nærmest uoverskuelig karakter. De er allesammen bittesmå. Og skæringspunktet er sådan cirka midt på numsen, hvis det lykkes en at skrue sig ned i dem. Og det allerværste er, at de er stramme hele vejen ned til anklerne. Jeg ved godt det er temmelig fancy at vimse rundt i lille numse og et par boots oven over bukserne. Men er de der jeansdesignere (kvindehadende homoseksuelle mandspersoner, der hylder det androgyne look?) klar over, at størstedelen af landets kvindelige befolkning ikke har drengehofter til at det rent faktisk kan lade sig gøre, at resultatet skal gå op i en højere æstetisk enhed? Det kan måske gå, hvis man har lange støvler over bukserne, men når man går i sko og stramme bukser, går det helt galt. Trods mit ønske om et par lækre, velsiddende nye jeans, bliver jeg nok kjolepige hele foråret. Og sommeren med. Men til efteråret skal de dælme stramme sig an og få produceret bukser, der ikke er stramme hele vejen rundt eller flasher numse og overskudsfedt, når man triller afsted på bedstemorcyklen. Der skal jo også være plads til alle os andre, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *