Ansigtstransplantation?

Jeg er ved at komme mig over snemængderne i de franske alper. Det var virkelig vintervejr for viderekomne. Der er dog heldigvis ikke gået roskilde-tilstande i mine toiletbesøg, så alt er jo fint. Bortset fra en ting. Mit ansigt er ved at falde af. Ja, jeg ligner naturligvis en vaskebjørn i hovedet med hvide ringe rundt om øjnene fra solbrillerne. På den næsten ene solskinsdag i Alperne var jeg (og flere andre) nemlig så letsindig at forglemme udsmøringen af Piz Buin faktor 30/+ i ansigtet. Og sidst på dagen til afterskiingen bredte der sig en Piz Rød nuance over hele hovedet. Især på næsen. I den der autentiske, lettere alkoholiske stil, som ellers plejer at tilfalde garvede sprittere. Godtnok fik den ikke for lidt til alle vores fede afterskiing-happenings i byen, men det er stadig ikke særlig flatterende med en ildrød næse, der lyser landskabet op. En af pigerne fik nærmest en andengradsforbrænding i hovedet og måtte holde ski-fri i et par dage. Men Gud, hvad gør man egentlig, når man har ildrød pergamentshud i hele ansigtet?? Vaskebjørns-looket kan snildt dækkes til med et par store solbriller, men næsen! Åh, hvorfor kan jeg ikke bare holde mine små fedtede fingre fra alle de der hudflager i ansigtet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *