Køn og kropsbehåring

Jeg har lært to ting i dag. At hamher Fabio fra fitness i virkeligheden hedder Amadeo. Sikke et navn, det passer perfekt til en smuk yngling, en botticelli-engel. Men jeg foretrækker nu stadig at kalde ham Fabio, det passer lissom også bedre til ham. Og så har jeg også lært, at asiater ikke kender til begrebet hår på benene. Efter træning sad vi nede i det skønne, eucalyptus-duftende dampbad med de grønne fliser hvor alskens visdomsord udveksles. Dagens guldkorn kom så til at omhandle feminin kropsbehåring. Herunder fjernelse af uønskede stubber på benene. Min veninde, der er adopteret fra Sydkorea, kunne fremvise et par ben, der var så babybløde, at de føltes lige præcis som mine lige efter en omgang grundig barbering. Hun havde aldrig krummet et hår på dem. Og mine, derimod? Jeg har barberet dem i går, og nu føles de nærmest mere stikkende end den mest stride dørmåtte. Efter denne sammenligning med veninderne, følte jeg mig mere udslukt og macho end nogensinde, og det går bare slet ikke. I morgen går jeg ud og investerer i det her. Så skal de hår dø. Lige på stedet. Også, selv om jeg får tårer i øjnene af at den der wax. Jeg nægter simpelthen at have Anders Fogh-ben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *