Kønsroller og mad

Der hersker nok ikke den store uenighed om, at det er superfeminint at bestille salat og fuglefrø på cafe, samt at latte. Hvis jeg er på café med en mandsperson, og han ligesom kommer til at bestille en cafe latte, ville jeg næsten begynde at betvivle hans fuckability. Mænd latter ikke. Altså, de macho størrelser drikker kaffe, capuccino, whatever. Bare ikke latte. Kald mig forudintaget, gammeldags og fordomsfuld. Og dobbeltmoralsk, så det batter. For jeg hader, at det ligesom forventes, at jeg som repræsentant for det feminine køn ubetinget skal elske grønt. Og at jeg frådende vil kaste mig over salat, når vi er ude? Bestiller manden en stor, fed Pussy-burger og jeg bestiller noget fancy thai-salat, er alt i skønneste orden. Han kan føle sig stor, og jeg kan være en lille, feminin nipsting. Men hvis det forholder sig omvendt, at jeg sidder med min elskede burger og han har bestilt salat, har vi rykket ved en af naturens ordener. Servitricerne bliver jo fuldstændig perplekse i hovedet, når man venligt, men bestemt dirigerer de grønne blade over i mandens retning. Og tag et andet eksempel; hvis man beskuer et velassorteret menukort på en given café, kan man ofte finde herrebrunch og damebrunch eller vegetarbrunch. Brunch, efter min mening, skal som minimum være røræg, bacon og pølser. Og hvor finder man det? Som ingredienser i herrebrunchen, naturligvis. Det er, pardon my french, røvirriterende. Det er jo nærmest en direkte kastration af min feminitet. Så sidder jeg jo der og føler mig maskuliniseret, fordi jeg har bestilt en såkaldt herrebrunch. Og lige meget hvor meget jeg stritter imod tanken og bestiller alskens bøffer, burgere og herrebrunchs, fordi jeg elsker det, så ved jeg, at det ikke tager kegler, når jeg sidder overfor en potentiel scoring. Han vil med garanti betvivle min fuckability. Hvorfor i alverden skal forholdene være så urimelige?

0 tanker om “Kønsroller og mad”

  1. Bliver din fuckability påvirket i en negativ grad, fordi du bryder hvad der tilsyneladende er et kønsrollemønster?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *