Katastrofer mm.

Whoa, nu kan der simpelthen ikke opstå flere katastrofer. Nu er jeg sikkert forskanset indenfor hjemmets fire vægge, kun 5/+ timer forsinket. Nu kan intet forhindre mig i at sove. Åh, sikke en skitur vi var på! Den var helt klart herlig, men her blev der i al sandhed også demonstreret, at en ulykke sjældent kommer alene: Rasende snestorme, skader i forskellige størrelsesordener, meterhøj sne, undtagelsestilstande i bjergene, overnatning i TGV-vogne og kollektive udbrud af det der Roskilde, øh, jeg mener ikke afstigningen, men snarere den der roskilde-syge. Og så ud af begge veje, endda. Jeg er endnu ikke blevet inficeret (syv-ni-tretten), men seneste opståede tilfælde af maveondet var hos min ulykkelige sidemand i flyet, så mon ikke morgendagen for mig vil starte med en omgang pendling mellem toilettet og sengen? Men jeg vil langt hellere sidde og sprælle herhjemme med en stak blade lige ved hånden, end at være nødsaget til at gøre det i en bus, på pisterne eller i et flytoilet. Jeg krydser fingrene for at jeg vil svinge lige så elegant udenom roskildesygen som tidligere demonstreret på de røde pister i fygende snevejr. Aj, dårligt eksempel. Men nu skal der satme soves!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *