Valle d’ Isere

Så sidder jeg herhjemme og blomstrer, fuld af store forventninger til hele næste uges eksapader på de hvide pister. Den kæmpestore kuffert er halvt pakket, og jeg mangler blot indkøb af skisokker, uldne G-strenge og måske et par skistøvler. Sidstnævnte vil jeg dog nok vente med at investere i, når jeg har fået pain au chocolates til morgenmad og derefter er klar til at forcere de grønne pister med min elegante holdning og mine sikre sving. Eller noget. Gouda er i hvert fald informeret om min afgang. Mon man kan få sådan nogle skistøvler i lyserødt? Vi skal bo 350 meter fra lifterne og 250 meter fra den pulserende city. Hvordan er det lige man bærer sig ad med afterskiing på fransk? Indtil videre har jeg kun prøvet hjemmebrændevin og numseaftryk i norske fjeldhytter og tilrøgede østrigske Gasthofs med Jagatee og Glühwein. Viola skal naturligvis medbringes, så jeg kan høste småmisundelige blikke, når jeg flasher skiferien på computeren. I morgen kan jeg lige nå at veksle euros og bage små pirogger til hyggesnack på pisterne. For at ikke glemme den lille transportable termokande og den pink (naturligvis) lommelærke, der skal bo i sin plads indenfor vesten. Jeg kan næsten ikke vente… mine flagrende hænder og arme kan stadig ikke komme ned. So long…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *