Aldrig mere Rosie

Hvorfor er det lige det, at jeg altid ender på suspekte lokationer, når jeg for en gangs skyld ryger i byen? Normalt er jeg en stor tilhænger af privatfester, hvor man kan skabe sig så tosset, man lyster, og i det selskab, der behager en. Nå, men i går. Pludselig ser jeg mig selv oppefra i glimt – stedet er Rosie Mc Gee’s af alle steder i København. I selskab med veninde og et par søde drenge. Ved siden af os i baren er der så tre ca. 40-årige etniske kvinder, the african way, der danser sensuelt for en storsavlende, ca. 70-årig mand. Den ene af kvinderne gramser tilmed på de andre kvinder i denne noget bizarre menage á trois. Og der hænger vi så ud. Kigger på hinanden. Og drikker vodka fra en flaske, drengene købte i baren for en 500-lap. Efter at de værste tømmerkvinder har lagt sig her til eftermiddag, begyndte jeg at skamme mig. Altså, jeg har boet en årrække i Jylland, og knægtene vi diverterede med var fra provence. Men er det en undskyldning. Rosie? Hvorfor er det ikke lige, at vi ender på alle deher funky steder, alle taler om? Det der Vesterbro by night. Er det en saga blot? Nej, men altså. I morgen strammer vi os an. Alvorligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *