Den nyeste mande-accessorie

Her forleden talte en ven og jeg om den allernyeste trend. Glem alt om chihuahuaer og andre diminutive selskabshunde, når det gælder forholdsvis retro/heteroseksuelle mænd. Der er nemlig en helt anden, men stadig meget trendy accessorie til de smarte drenge. Især dem med bopæl ved brokvarterne i København. Nemlig et styk lille, sprællende individ, forholdsvis nyproduceret. Gerne indhyllet i Kenzo Baby eller andre beklædningsstykker til rødmossede mennesker af miniformat. Sådan går deher trendy fyre med deres armygrønne castro-kasketter og skægstubbe rundt og udstråler Alfaderlighed. Kvinderne kigger og smiler helt vildt, og manden ved at han er übertrendy. På den oplevelsesøkonomiske måde. Bare det at signalere ansvarlighed, modenhed, og ikke mindst – de gode egenskaber han har som fader! Bare den måde, de ømt håndterer den lille statusdværg, der sovende hænger og dingler på deres store, mandlige arme! Bare det at se en fader med babysele, hvor et minihoved titter op! Den trendy Fader signalerer et stop for alle drukturene, alle de tilfældige kvindemennesker – han har vedtaget sig ansvaret, og går nu ind for et liv som trendy rollemodel for sine små poder. Det er fantastisk, bedårende – og kvinderne er totalt pjattede med det. Det hører jo også med til oplevelsesøkomien, at de omgivende kvinder skal sukke efter at være hendeher kranen, han har derhjemme, der kan påberåbe sig første parket til hans overskudsagtige, faderlige lækkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *