Ettisk forbrugsfest

Efter en nat med rapportskrivning og absolut nul søvn, måtte jeg gøre noget drastisk. Nu sidder jeg så her og lugter lidt af mand. Lidt af mandel. Et strejf af kokos. Plus af en million andre udefinérbare dufte. Holistisk shopping, det var det vi dyrkede. For at få mit hoved renset for alt det der faglige. Væk med det. Turen gik blandt andet til Body Shop. Her gik jeg amok i deher sjove, flade body-butter-cremer. Et rent sanseorgie. Jeg nøjedes dog med at investere i noget ansigtscreme og så en dåse afrikansk Sugaring sukkervoks, en træspatel fra Bolivia og nogle økologisk udseende bomuldsstripper lavet af elefantbørn i en eller anden regnskov. Hvad ved jeg. Det vigtigste er jo, at tiden med Anders Fogh-ben snart bliver en fjern saga. Når hårene på benene bliver et par centimeter længere, skal jeg begive mig ud i masochismens glæder. I skønhedens navn. Jeg har også gjort noget for mine trætte bryster. Ud og investere i hele to sæt blonderede hejsværk, der i hvert fald ikke er fodformede eller særligt ergonomiske. Så faldt jeg lige samtidig over den ultimative bikini, så ned i indkøbskurven røg den også. Selv om det måske er 2-3 måneder for tidligt at investere i sådan en. Eller måske bare slet ikke aktuelt overhovedet. Men jeg kunne ikke lade være. Undskyld, små sultne børn i Afrika. Jeg måtte afreagere. Og nu er jeg atter et harmonisk menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *