Kondom-huen

Ah, dejligt vejr. Endelig ser det ud til, at detteher kedelige land vejrmæssigt er ved at komme en smule til fornuft. Man er næsten et skarn, når man sidder inde – men jeg har været ude i dag. Da spottede jeg endnu en af dem. I den seneste tid har jeg bemærket en anden trend, nemlig blandt visse unge, etniske fyre. Kondom-huen. De render rundt med en (oftest hvid) hue, der strammer om hovedet og ender som en dut i toppen, ligesom en kondom. Jeg tror ikke det er en fejl, men at det rent faktisk skal sidde sådan. Hvis jeg var en 13-årig pige, ville jeg altså ikke synes det var særlig frækt at se på, men ikke desto mindre – har jeg spottet minimum 4-5 drenge med den slags huer på københavnske locations såsom Amagerbro og Nørrebro. Personligt synes jeg, det ser så fjollet ud, når huen forskubber sig opad på hovedet og lissom bare flagrer. Engang i vinters var jeg ude og cykle, og så skete det. Det var lissom, at folk så mere på mig. Kækt troede jeg, at det var fordi jeg var lækker – men det viste sig, at det var huen. Åh, pinligt. Heldigvis er huer ikke længere aktuelle for os, der ikke er moderigtige, unge etniske playboys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *