Ny kalender

Jeg har som tidligere benævnt en fetich for kalendere og andre papirvarer. I dag fik jeg så købt den nye kalender for studieåret 06-07, lige fra hylden, hvor den 16-årige butiksmedarbejder var i færd med at stable dem op. Den er så fin, så fin, den nye kalender. Fra Time Reminder – dem med kondomerne, dengang jeg var teenager. Det var så dem, der havde den pæneste kalender med masser af tykke, hvide, uberørte sider. Som noget nyt var der en masse små klistermærker i (ja, jeg er for gammel til det pjat, og jeg ved det) Mine øjne fangede straks en masse små, søde date-ikoner lige til at illustrere kaffe-aftaler, middage og deslige med deher drenge. Det er da lidt hyggeligt, nu er det jo også forår, og det betyder en masse dejlige dage udenfor, ferier, events – og ikke mindst, dates. Ahh. Beklager den noget grynede billedkvalitet. Viola lever nemlig sommetider sit helt eget liv, og gør ikke lige altid, som jeg vil have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *