Påskeklaustrofobi

Nu er påskeklaustrofobien ved at snige sig ind over mig. Det er ikke sådan, at jeg ikke hylder fridage ad libitum, for det er jeg bestemt en varm fortaler for. Jeg bliver bare lidt klemt ved tanken om, at butikkerne har lukket i morgen, fredag, søndag og mandag. Hele fire butiksfrie dage – hvad i alverden skulle man lave, hvis de rasende shoppinglyster overvældede ens lille, spæde og forsvarsløse krop? Jeg er ikke typen, der finder det fantastisk at visselulle påsken væk i familiens skød. Især ikke, hvis det er et eller andet forblæst jysk sted med gåture og mad ad libitum, fordi der ikke er meget andet at tage sig til. Jeg er klart en manhattan girl, der skal have min daglige shopping-fix. Der er så meget, der skriger på mig. Nye sko, stofgevandter at indhylle kroppen i, en ny cykel… accessories, lækre møbler. Alt det herlige, der bliver sat bag lås og slå, mens vi skal praktisere vores religiøsitet. Jeg har lyst til at stene i dag, men det går ikke – jeg skal shoppe vildt, inden de shoppingfrie dage indtræffer. Først en ordentlig bunke mad, en stor bordblender til lørdagens farvestrålende drinks, og så en lillebitte cykel, lissom. Nå, nu må jeg så ud og foretage Den Sidste Shopping inden påsken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *