Tanker om USA

Jeg ved ikke lige, hvad der skete med mig, da jeg tænkte, at nu skal jeg afsted til Californiens sol, hoppe ind i en åben bil og drøne derudaf. Jo, det er utvivlsomt en ganske skøn tanke, men virkelighedens barske realiteter fik lige indhentet mig. Hov, hvad med rygsæk? (den har søster lånt) Hov, hvad med sovepose? (ligeledes udlånt til lillepigen) Hov, hvad med rejseforsikring? (koster da lige en lille tusse oven i) Ligeledes skal valutaen veksles, jeg skal til tandlæge (oh skræk og ve!) der skal anskaffes et internationalt vandrerhjemskort, og så videre, så videre. Heldigvis kan jeg håbe på, at mine berejste venner har det udstyr, jeg mangler lige nu. Turen går over there på tirsdag, den 2. maj, og så er jeg væk frem til den 4. juni. De første to uger skal gå med at køre rundt i området LA-Las Vegas-SF. Så rejser pigerne hjem, og jeg er solo ude i verden. For naturligvis skal jeg da ikke hjem efter små to uger. Det betyder så omkring tre uger på egen hånd i Guds eget land – næsten gudsforladt. Uh-uh. Jeg kender en Ben og en Jerry i San Francisco, måske vi kan hooke noget op der. Et alternativ er at tage et indenrigsfly til Mexico og rejse rundt der. De har en smuk jernbanestrækning, og jeg har noget med tog. Og ikke mindst strande. Dem er der også masser af i Mexico. Åh, mulighederne er næsten for overvældende, så jeg må tage et skridt ad gangen. Men afsted kommer jeg, og det bliver nu skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *