Alene i homo-Frisco

Lillesoester har ellers lige sagt farvel og er hoppet paa transfer-bussen til lufthavnen. Saa nu er jeg officielt ensom. Men indtil videre er det altsammen vaeldig spaendende. Har en date med Jerry og the real SF om et par timer, og jeg er ellers blevet praesenteret for hans venner her i byen. Vi var nemlig paa boessebar i gaar aftes og sippe 77’ere og nive drenge i numsen. Altsaa kun Jerry, da hans venner ikke var boesser. Og jeg ville med garanti faa en syngende flad, hvis jeg nev boesserne i numsen ogsaa. Boesserne haenger ud i kvarteret Castro, men jeg har nu ogsaa spottet et markant stoerre antal af maend med smaa hunde og nyplukkede oejenbryn her in the City. I aften har jeg dog venligt, men bestemt, afkraevet Jerry, at vi skal tage et sted hen, hvor fyrene ej blot er til pynt. Der skulle vaere en markant forskel mellem hetero og homo her i USA, hvis det handler om herreekvipering. Jerry er vild med den europaeiske toejstil, da de amerikanske heteroseksuelle fyre vist skulle gaa meget i store bukser med haengeroev og haettebluser. Er toejet strammere, er det straks mere boesset. Og det gaar slet, slet ikke i Kansas fx. Eller Wyoming for den sags skyld. Naa, men jeg har i hvertfald en masse at lave for tiden. Billeder bliver uploadet, saa snart jeg faar adgang til en puter med noget USB-stik… eller maaske fra denher iBook? Og naar der ikke er mere at tage sig til her, tror jeg, at jeg tager til Baja Peninsula i Mexico. Det er en halvoe, der stoeder op til USA. Og min krop traenger satme til at blive lukket ud af deher gevandter og til at faa absorberet noget solero mexicana… yumyum!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *