iFantasier

Altsaa. Jeg vil ogsaa! Her i Frisco, San F, har alle, og det er ikke loegn, alle, en net lille laptop – en lillebitte iBook, Powerbook, whatever. Overalt i byen er der wireless internet, og det benytter amerikanerne sig af i stor stil. Selv her paa det lumre backpackerhostel er gulvene plastrede til med langskaeggede travellers med hver deres lille, handy puter. Me too, me too! Saa jeg har de seneste dage vaeret mere eller mindre besat af tanken om at koebe en lille hvid sag. Kald mig bare noerd, men med en computer er jeg hjemme overalt paa kloden. Bare jeg har mit internet og et forum at taste aevlerier og deslige ind til (online eller ej!) saa er jeg tryg. Det koster 999 amerikanske dollars for en 12″ iBook her. Det svarer til 5858 kroner med den lave dollarkurs (endnu en grund til at GOERE det) og i Danmark skulle en tilsvarende koste 8199 kroner. Har forespurgt omkring laanemuligheder hos min kaere moder. Jeg oedelaegger sikkert alle chancer for et laan nu, hvor hun laeser med, men jeg haaber, hun kan se potentialet i at slaa til nu. Eller er det bare mig, der fantaserer? Det er ellers fantastisk, saa meget der er sket med teknologien. Sidst jeg rejste i en grad, at jeg skulle vaske toejet undervejs, havde ingen laptops. Nu har alle deher smaa, handy fyre med paa langtur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *