iMebbe!

Jeg er lidt flov. Det her er virkelig svinsk. Jeg har et totalt promiskuøst og perverteret forhold til deher penge. Faktisk er det rimelig urealistisk det her. Nå, men altså. Sig hello til Maggie, min nye iBaby. Og ohhh! Maggie er VIRKELIG røvlaber. Lille og handy, stylet og blæret. Og det bedste af det hele er, at Maggie er lige til at putte ned i lommen. Have med mig overalt, og nu har jeg virkelig ikke brug for flere ting i verden. Lige bortset fra penge. Men det lader vi lige være med at tale om, ikke? Jeg skal nok tage skraldet, når jeg kommer hjem. Min bankrådgiver må gerne spanke mig. Og min mor med. Nå, men jeg sparer i hvertfald udgifterne til Internetcafe, til et nyt memorycard til Viola, og jeg sparer også de penge der kommer af at være sidste-øjebliks-panik-og-tage-noget-crap-agtig fordi jeg ikke har haft lejlighed til ordentlig research online. Nu kan jeg jo sidde på Starbucks og sippe en latte og ordne verdenssituationen fra Maggie. USA er fuld af trådløse netværk, og det må klart være et spørgsmål om tid, før man kan sige det samme om bette Danmark. Ah. Nå, men nu skylder jeg så at spamme Jer med billeder. Her er Dagens Billede. Taget ved Ocean Beach ved SF, hvor jeg fik suget noget sol og peoplewatchet adskillige average-frisbee- Joe’s. Og okay, jeg tager måske mine ord i mig igen. Om det om at ikke have brug for flere ting i verden. Jeg kunne nemlig godt bruge sådan en fyr, der gør sådan noget for mig. Men jeg har bare ikke fundet ud af, hvor sådan en mandsling kan købes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *