Lidt om USA

Jeg elsker stadig USA. Detteher land er virkelig mulighedernes land, intet er umuligt og man mangler intet. Supermarkederne er enorme og har bogstaveligt talt ALT. Normalt er jeg ikke nogen helsefreak, men groentsagsafdelingerne bugner virkelig med alle mulige maerkelige raavarer, som jeg aldrig har set. Alt sammen fra The Golden State, som er Californiens slogan. Hver amerikansk stat har sit eget logo – f.eks. er Nevada The Silver State, Florida the Sunny State, osv. Der er 50 stater i USA, og jeg kan navnene paa cirka 40 af dem, saa jeg er da lidt stolt af mig selv. Navnefetichist som jeg er, har jeg sat mig det maal at kunne navnene paa samtlige 50 stater, og meget gerne deres sloganer tilmed. Men tilbage til det med overfloden. Der er ogsaa alle mulige spaendende foedevarekaeder ud over vores allesammens McD. Og endda i den sunde afdeling. F.eks. havde jeg i gaar fornoejelsen af at blive praesenteret for en Jamba Juice smoothie. Jamba Juice er en californisk smoothie-kaede etableret af to boesser fra San Luis Obispo (naturligvis boesser!) – og den sunde boelge er ved at brede sig ud over Californien. Selv JEG kan faa sunde sager intravenoest paa den maade. Der er en smoothie, som hedder Banana et-eller-andet med banan, aeble, hindbaer og noget juice, som jeg med stoerste fornoejelse baeller i mig. Og det fungerer endda som et maaltid, da det maetter! Man skal dog bare huske at bestille tingene i stoerrelse small, da det svarer til en dansk medium. De store stoerrelser her i USA er virkelig gigantiske. Det gaelder toej og mad. Saa man gaar jo og foeler sig som en lille nipsting, hvilket i sig selv jo ogsaa er vaeldig rart. En grund til at USA er min ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *