Lone Pine og… BILLEDER!

Det er forbandet, saa travlt man har, naar man lige formaster sig til at gaa paa netcafe. Jeg henviser venligt, men bestemt til lillesoesters blog for info om hvad vi gaar og laver. Til gengaeld kan jeg fortaelle, at jeg har uploadet billeder paa Flickr! Masser, masser af billeder. Eller saa mange, Flickr nu tillod for denne omgang. En smagsproeve paa dem er detteher billede af lillesoester paa Route 66. Og ellers er det virkelig en kompakt omgang med over 200 billeder, saa jeg har maattet udvaelge “the greatest hits of the roadtrip”. Og nu er Flickr 95% fyldt op. Hvor er det saa lige, man hurtigt og let uploader resten af billederne? Naturligvis kan man goere det her, men nettid er en mangelvare naar man rejser – saa, nogen gode raad derude? Husk, at de aeldste er nedefra og opad. Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *