M-ordet

Argh AV min nakke! Av mine skuldre! Av mine mavemuskler! Av mine… overalt! Av, av. Jeg havde fuldstændig glemt ALT om eksistensen af det der overvurderede… motion. Efter en uge i bil, hvor vi til sidst lærte, at det bedst betalte sig at simpelthen bare køre i stedet for at gå. Vi lærte at køre helt hen til den nærmeste fastfoodbar og vralte derover, bestille en menu, vralte tilbage i bilen. Det gik faktisk så vidt, at vi kørte 8 meter i bilen, fordi vi ikke gad at gå over til… toilettet. Men så kom jeg derfra til at selv bære rygsækken og spadsere rundt i SF, San Luis Obispo, Santa Barbara og San Diego. Helt rart at få strækket benene, men ikke for meget af det slemme M-ord, vel? Og så surfede jeg i går. Og ude i de rigtige bølger, ikke at forveksle med Internettet. Lidt af en metamorfosis (et nyt, vældig fint ord jeg lærte for nylig) – og nu kan jeg rent faktisk kalde mig motionerende. Hurra. Eller, jeg ved ikke, om jeg overhovedet bryder mig om at have ømme muskler. Nå, men jeg skal stadig prøve det boogieboard. Og at ride. Og at løbe på inliners. Oh, jeg tror, jeg lægger blødt ud med en tur på stranden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *