Maggie-update

Og saa er der en ting mere, hvad Maggie angaar. Den har jeg nemlig ikke langere. Forklaringen paa hvorfor jeg ikke er mere online end jeg er. Oh skraek og ve, men den er heldigvis ikke blevet neglet. Dagen efter jeg koebte den, gjorde Troels mig opmaerksom paa, at iBook’ens efterfoelger, MacBook’en var kommet. Saa paa hans opfordring tog jeg tilbage til butikken og fik den byttet uden problemer. Lige bortset fra at MacBook’en ikke endnu var kommet. Saa nu har jeg et tilgodebevis, der bliver indloest i butikkens Santa Barbara eller San Diego afdeling. De skulle efter sigende have MacBook’en i str. 13″ hjemme nu – saa samtidig med at jeg nyder solen, glaeder jeg mig som et lille barn til at faa fingre i Maggie 2.0. Det er jo fedt at haenge ud paa cafe og surfe paa nettet, mens man sipper kaffe og kikker paa folk. Snart, snart, snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *