Mexico mm.

De fleste hosteller her i Californien giver gratis pandekager til morgenmad. Man skal selv tilberede dem, men så kan man til gengæld også æde så mange man orker. Godt trakteret til med masser af svedne, sorte, tykke pandekageklumper, må jeg lige sunde mig, inden jeg pakker tasken. Skal nemlig en lille tur over til det amerikanske svar på pilgrimsfærdet mellem Sønderborg og Otto Duborg, Kai Uwe Jensen eller hvad de nu hedder. Her er det mellem San Diego og Tijuana i Mexico, og man kan snildt komme derover med trolley (sporvogn) og en lille spadseretur over en bro. Det slår mig, at jeg ikke er særlig god til at fortælle mere detaljeret om hvad det egentlig er, jeg går og laver her i Californien. I dag er skemaet fyldt op, men man kan ikke undgå, at der kommer dage, hvor tiden næsten bare skal gå, når man er på sådan en lang rejse. Da vil jeg så sætte mig ned og skrive alt det jeg har set og gjort hidtil. Men nu må I lige have mig undskyldt, klokken er 10.30 og jeg skal til Mexico. So long!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *