Rejseplaner

Og saa en ting mere – jeg er ved at vaere lidt traet af at alle spoerger mig hvad jeg skal. Saa her er en post om det, jeg rent faktisk foretager mig, og om det jeg skal foretage mig. De seneste dage er gaaet med at udforske San Francisco, baade alene og med Jerrys hjaelp. Vi har set Lombardo Street, Heights, Haight-Ashbury, Golden Gate Park, Twin Peaks mv. Selv har jeg set Ocen Beach og Japantown, samt city og shoppingcentrene og Finance kvarteret. Jeg har siddet i parker, drukket latte og kigget paa mennesker, spist sandwiches og burgere. Jeg har koebt nudler mv. fra et japansk supermarked og tilberedt maden paa hostellet. Har koert over Golden Gate og set omraadet udenfor, vaeret i forstaden Fremont og besoege et par amerikanske hjem. I gaar var vi til et pool-spa-BBQ event hos en fyr, der hedder Mike, og som ikke er boesse. Maden var laekker og det var lidt lux at boble i spa’en mens solen gik ned. Havde dog en lidt smaa-scary oplevelse da vi skulle hjem. Vi var lidt sent paa den, og vi var tre, der skulle tage BART-toget hjem hver sin vej. Jeg skulle skifte et sted, men toget jeg skulle hoppe paa, kom aldrig, og klokken blev efterhaanden over 1 om natten. Heldigvis fik jeg fat i Brian, som jeg samme aften var blevet prasenteret for, og han ville gerne hente mig. I mellemtiden, i loebet af cirka en time, fik jeg ufrivilligt hilst paa en masse hjemloese mennesker in middle of nowhere. Der var faktisk en flink mand, der foreslog at jeg kunne haenge ud paa et herberg med ham. Men der var desvaerre ogsaa nogen, der proevede at faa penge af mig. Heldigvis skete der ikke noget, og Brian kom da omsider og reddede mig. Jeg skal rykke over til hans kaempe penthouse i Berkeley i dag, hvor jeg skal bo et par dage. Derefter er det min plan at vriste mig fra SF. Med Greyhound ned til San Luis Obispo, som ligger mellem SF og LA. Der er der strand, og saa kan man derfra checke den danske by Solvang ud. Der er Hearst Castle (amerikansk mediemoguls semi-slot) og Santa Barbara. Naar jeg ikke gider mere, tager jeg derfra ned til San Diego. Der er der endnu mere strand (Coronado) SeaWorld og saa kan man tage til Mexico for den der been-there-done-that-ting. Og saa kender Jerry en dernede, som gerne vil vise mig byen. Til sidst regner jeg med at tage tilbage til LA, Santa Monica. Der residerer min farfars soester, Ragna, som jeg kun har hoert om. Hun vil vist gerne have besoeg fra hjemlandet, og det vil jeg ogsaa gerne. Og saa er der tid til at forlade landet den 4. juni. Det er planerne so far – Mexico er droppet, man er rimelig hjaelpeloes uden bil, og Baja-halvoen er nok ikke saa spaendende alligevel, hvis man er backpacker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *