Rejsepost

Mod al forventning er jeg blevet en smule træt af at stort set kun ligge på stranden om dagen og at drikke Budweiser om aftenen med de supersøde, men semi-alkoholiske fyre der også hænger ud her på hostellet. Der skal også lidt mere action og ansvar til end blot det at sørge for at vende sig ca. hver halve time på stranden. Men hurra for det superfleksible backpackerliv, især når man rejser alene. Så skal man ikke parlamentere med en eller anden tosse om hvad man har lyst til og ikke lyst til. Så nu har jeg booket en seng midt i Hollywood. De næste dage skal gå med lidt starquality og eksklusivitet. Walk of Fame, de kendtes pragtvillaer, kirkegården hvor afdøde kändisser ligger begravet, shopping, og måske en tur på skønhedsklinik. Måske hos Ole? På torsdag skal jeg så mødes med min farfars storesøster Ragna og hendes amerikanske mand Dick – de bor i San Fernando Valley, og jeg håber dælme, at de har swimmingpool. For hvis jeg kender mig selv ret, er 1-2 dages pause fra solen mere end nok. Det er så rundt regnet mine planer for resten af turen. På en måde glæder jeg mig lidt til at komme hjem og se mine kære venner og familie. Men på den anden side kunne jeg også sagtens rejse endnu mere. Det er så dejligt livsbekræftende at blive revet ud fra ens vante trummerum. Men der er jo ingen der siger, at det er slut at tage ud i verden med rygsæk. Nu uploader jeg lige en ordentlig røvfuld billeder fra siden sidst, så husk også lige at checke dem ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *