San Fran

Juhu, saa er vi landet i San Francisco og bilen er afleveret uden den mindste skramme, til trods for hasarderet koersel i moerke paa op til 7-spors-highways. Utallige gange saa vi, grundet mine yderst ringe orienteringsevner, doeden paa highways’ene i oejnene. Naa, naeh, men nu er bilen altsaa afleveret, saa motorvejenes rolle som den stoerste trussel mod vores eksistens paa denne jord maa jo vige til fordel for, ja, hvad? Maaske gadebander i de mere skumle afkroge af de amerikanske storbyers dunkle gader? Nej, det var bare for sjov. Det er jo meget forskelligt, hvad frygt er, fra individ til individ, og det er blevet erkendt paa denne tur, idet vi har hver sin opfattelse af hvad der er farligt eller ej. Jeg er simpelthen saa propfuld af indtryk og tanker, at jeg er ved at eksplodere, det maa jeg sande. Kunne snildt skrive en 20 siders blog om vores Cali-americana roadtrip, som er foerste kapitel af Den Store Rejse. Men da tror jeg, at jeg ville kede laeseren til doede. Saa det maa deles op i smaa, mundrette bidder, der kan fordoejes over en kop te og et stykke valnoedde-brownie, lige praecis som jeg ville have gjort, hvis jeg var hjemme og maatte laese andres rejseberetninger. Naa, men vi er i hvertfald i San Francisco nu, ved Union’s Square, og SF virker som en soed by, det er i hvertfald hvad den udstraaler i detteher vejr. Pigerne flyver hjem i overmorgen, og da er det for alvor mig og verden. Lidt skraemmende, men allermest spaendende og udfordrende. Jeg er gradvist ved at afvaenne mig fra at tale i samme ekstreme grad som jeg ellers plejer, saa jeg tror ikke det bliver det store problem – til gengaeld kommunikerer jeg endnu mere med mig selv inde i hovedet, saa det er propfuldt af indtryk. Lige foer, at knolden spraenger! Naa, men mind mig om, at jeg skal skrive om amerikanerne, deres meget tilgaengelige, men til gengaeld lidet sunde madkultur, negere, dekadencen i Las Vegas, All-American natur og den totale mangel paa hunks i detteher land. Hav det godt saa laenge – I’ll be back, som Californiens kaere sweetheart, Arnie, er saa kendt for at have sagt engang. Very soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *