San Luis Obispo

WTF? Hvad har jeg rodet mig ud i, taenkte jeg, da jeg efter en monsterlang tur med Greyhound fra SF til SLO landede et eller andet gudsforladt sted, der tilsyneladende hed San Luis Obispo. Men efter vandringen med rygsaekken er jeg blevet mere fortroestningsfuld. Her er superhyggeligt, og selve hostellet er en vaad droem for en shabby-chic-ekstremist. Det lugter af roegelsespinde over det hele, der er blomster og soede antikviteter og personalet sidder gudhjaelpemig og spiller guitar for os lige nu. Men det er samtidig ogsaa meget hyggeligt, folk er virkelig soede og ALLE sender straalende smil. Det her er et universitetsby, og de studerende sveder lige nu over den sidste uge hvor der er knald paa eksamenslaesningen. Men ikke mere, end at de har begivet sig ud paa Farmer’s Market. Al overfloden fra landbrugene her paa disse sydlige kanter saelges saa paa gaden, som politiet har lukket af til fordel for eventen. Jeg har brugt hele aftenen paa at peoplewatche. Naturligvis foerst efter at have dineret noget fantastisk BBQ grill af en glad, lokal ko. Det her er allamerican over det hele. Sunde, roed-kindede amerikanere hele bundtet. Selv politiet er mere joviale end billedet af den danske betjent der hjaelper andefamilien over gaden. De havde stillet op med politi-boder, hvor man kunne se deres vaaben, blinkende lys paa bilerne og saa havde de ved et hjoerne politihund og en arme politihest, som alle boernene gramsede paa i flere timer i traek. Det er lidt af en oplevelse at komme hertil fra SF. Der er dog ikke det vilde at se her, udover alle de overlaekre shops, saa jeg regner med at tage videre til Santa Barbara i overmorgen. I morgen skal jeg se Hearst Castle. Det var saa det hele for denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *