Santa Barbara

Saa er jeg kommet hjem. Eller, det her er sgu det naermeste jeg er kommet det paradisiske i USA. Oh boy, der ER strand, som strande skal vaere. En kaempelang, forholdsvis hvid strand med fantastisk baggrund – masser af palmer over det hele og saa Santa Ynez bjergene majestaeistisk knejsende i baggrunden. 25 grader og sol. Jeg bliver saa roevbrun af at haenge ud paa stranden her. Vandet er koldt pis, men det fortraenger vi lige for ikke at oedelaegge helhedsindtrykket. Det er jo stillehavet vi har med at goere her, Pacific Ocean (det loed straks mere eksotisk) og det er jo en hel masse vand, der endnu ikke er opvarmet. Og saa kan man shoppe her, spise paa fortovsrestauranter og drikke hjernen ud, saafremt man er til det. Perfekt location for 2 singleveninder, der skal have sol, laekkert toej og lamsebamser. 2 fordi man lissom ikke haenger ud paa bar alene. Kom hertil i dag med bussen fra SLO. Moedte en fyr i bussen som var enormt soed at snakke med, men sikke en type! Han havde daelme en kaempe tatovering hvor der stod “LA” plantet lige oven paa sin isse. Men han kunne lidt tegnsprog, og saa fik jeg invitationer til alle mulige adventure-ting i LA, hvor han boede. Hehe. Men her er jeg nu, og staar det til mig, saa ville jeg haenge ud her minimum en uge. For stedet kan virkelig anbefales. Nu maa vi lige se, hvad der sker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *