Shoppingens barske realiteter

Her er et shoppingparadis for de mange forkælede, 18-årige fars piger, der kører i deres dyre amerikanske biler akkompagneret et par fnisende veninder og småhunde på bagsædet. Akkurat sådan nogle som Paris Hilton. Butikkerne i Huntington bugner med en masse petite, lyserøde shorts og den ene skønne hawaii-blomstrede eller florlette, flagrende, hvide kjole efter den anden, som udstråler den fede, tilbagelænede livsstil, der hersker her. Det kribler i mine små fingre efter at købe disse ekstremt sommerlige gevandter, men min uhyggelige realitetssans siger mig, at min røv for det første ikke kan være i de petite lyserøde shorts, og for det andet, at de så bare sandsynligvis vil ende i en stabel bagerst i klædeskabet og kun vil luftes en enkelt heldig dag på Islands Brygge. Der er ingen palmer langs vejene i Danmark, og folk vil glo, hvis man kommer traskende iført bikini, shorts, hat og bare fødder. Så jeg må nok hellere holde mig i skindet, så jeg ikke kommer hjem med en masse fede, farvestrålende ting, der i Danmark ender med at være komplet ubrugelige. Og så sparer jeg da også de penge, hvilket slet ikke er så dårligt set ud fra et personsøkonomisk perspektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *