Sidste hjemmeblog

Hvad sker der, hvis jeg ikke vågner op til tiden i morgen? Det er sådan set det, jeg allermest går og småfrygter her på falderebet til afrejsen til det der forjættede land. USA. Og så har jeg 1000 minibolde i luften. Det er garanteret en masse, jeg har glemt. Jeg har i sidebaren her til venstre linket til Flickr, hvor man vistnok kan uploade sine rejsebilleder. Bedre forslag til digitale forums for rejsebilleder modtages gerne. Viola skal jo i aktion en masse, og snart strømmer det forhåbentlig ind med superlækre, misundelsesværdige billeder. Bilen er lejet, og vi har en frokostaftale med fætter Ole i Hollywood på onsdag. Nu er der vist ikke meget andet end at sige hang on, og vi ses efter den 5. juni. Og så er jeg den, der er strøget. I en knaldrød Thunderbird Convertible, med tørklæde om håret og solbriller på. I fantasien, i hvertfald… anyway, arrivederci!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *