Telefon i orden

Juhu, saa er der atter etableret livslinje til mig i det amerikanske. Er sent oppe i forhold til de seneste dage, den er naesten klokken 1 her, og dermed kan man ringe til offentlige instanser i Danmark. Over nettet, det er jo smart. Og saa fik jeg endelig PUK-koden til min mobile baby. Endnu er ingen lidenskabelige sms’er tikket ind, men maaske nu, hvor jeg har erklaeret linjen for genaabnet? Har faaet en aftale med min mand ud i det amerikanske, Jerry, saa mon ikke snart jeg kommer ind under huden paa denneher by? Foreloebig er planerne, at jeg bliver her lange nok til lissom at faa et forhold til SF. Har jo ogsaa nogen at lege med her, naar mine rejseledsagersker forlader mig i overmorgen. Men derefter er planen at suse sydpaa/oestpaa (San Diego, Mexico, Florida) til LIDT varmere luftlag, saa min semiblege, dellede bil-korpus kan luftes lidt mere. Naar man er paa road-trip, laerer man jo meget hurtigt, at det slet ikke kan betale sig at bevaege sig mere end 15 meter til den naermeste McD, Jack in the Box, Taco Bell, Burger King eller Domino. Hvad skal man med det at gaa, naar man kan koere? Saa, med andre ord, vi har sgu ikke gaaet meget mere end 30 meter i traek i en hel uges tid. Ja, det er slemt. Meget slemt. Men nu skal der kompenseres for det, SF er meget bakket – saa jeg faar da strammet numsen lidt op. Go-go, powerwalking! Paa med all-american kasket, solbriller og JLo traeningsdragt og saa en gang pepwalking.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *