Transit

Pacific Surfliners til San Diego afgaar om et par timer. Den skriggrønne rygsæk, min trofaste rejsesvend, er checket ind hos receptionsblondinen hos Amtrak og hentes først i San Diego. Lidt skræmmende, nu håber jeg ikke, at Amtrak kludrer i det. Altså, jeg har ikke ret meget lyst til at stå i San Diego uden skiftetøj, bikini eller noget. Her i mellemtiden har jeg fundet mig en vinduesplads i The Coffee Bean and Tea Leaf, hvor jeg har første parket til alle de amerikanere, der trasker forbi. Elsker at se på amerikanere. Jeg ville næsten ønske, det havde været mig, der havde fundet på det med, at amerikanere er mine yndlingspattedyr. De findes nemlig i alle mulige varianter, størrelser og stilretninger. I S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXXXL og så fremdeles. Her på State St. i Santa Barbara er de dog næsten for pæne og homogene til, at det rent faktisk er sjovt at kigge på dem. Jeg har også fået uploadet en ordentlig røvfuld rejsebilleder, senest fra i går på stranden. Min ryg ømmer sig stadig, men jeg har skam ikke fået sol nok endnu. Langtfra. Det er mere tropisk i San Diego end det er her. Så der skal jeg være 200% badenymfe, læse en million bøger på engelsk og blive lækkerbrun. Dog skal der også være plads til andre aktiviteter end at ligge på stranden og glo på de smuler der findes af afklædte mandspersoner, der rent faktisk kan betegnes som hunks. Dem er der desværre ikke mange af her i USA. Jeg har tænkt mig at de mere fysiske aktiviteter skal være noget i retning af at lære at surfe, at tage på en endagstur til Tijuana i Mexico, tage til SeaWorld og se på overdimensionerede fisk og… ja, resten finder jeg lissom ud af dernede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *