Altankultur mv.

Ah, så fik vi dineret lidt grill på min nye egoistaltan. To personer kan lige klemme sig ind, og en lille transportabel grill kan med fordel placeres på bordet. Udover at tilberede formidable grillretter, fungerer den også vældig fint som glødelampe, så man kan hænge ud derude til meget sent om aftenen. Det er da fantastisk. Vel siddende derude var det også en fin anledning til at i ro og mag checke eventuelle hunks ud. Vi så kun en teenager, en bøv og så en mand på cykel, der vinkede op til os, fordi jeg ved en fejl kom til at pege på ham. Ingen hunks. Absolut ikke så meget som skyggen af en brugbar mandsling strøg forbi vores skarpe blikke. Min nabo her hedder ellers Peter, og navnet lyder ganske ungdommeligt, så muligvis kunne han være sådan en. Hvem ved? Min sidste Vanløse-nabo hed Kim, var lækker og tog unge damer med hjem om natten. Ham der FCK i nordvest, altså den anden lejlighed, hedder forøvrigt Nicki, bemærkede mine skarpt observerende (og lurende) øjne mig i dag. Nå, men der skal investeres i sådan nogle søde udendørslysestager, så jeg kan hænge derude på altanen med tæppe over eller glødegrill. Og i selskab med enten en god bog, Maggie eller… godt selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *