Bettesød miniputtelejlighed

Så fik jeg, efter lidt hamren på viceværtens dør og lidt overtalelsesevner, lov til at inspicere lejligheden før tid. Pæne, nordvestlige omgivelser. Ja, det er rent faktisk ikke utopi. Og den er sød. Den er diminutiv. Men absolut en sød, bette lejlighed. Matcher Maggie fint. Rar, hvid stuk-udstråling. Rejsen ind i lejligheden er ganske rigtigt en ganske interessant oplevelse, da man skal gennem mørke, loftlige omgivelser for at komme ind i en lille, lys lejlighed. Det bliver nødvendigt med lidt kreativtet for at bo superfedt. Men den klarer jeg. Jeg har allerede opnået nye, svimlende zen-højder af ren ekstase over udsmidning af unødvendige brugsgenstande og møbler. Nogle af disse skal erstattes med andre indretningsløsninger. Min indre håndværker skal findes frem, og der skal slibes og males. Jeg må af med min Silvan-skræk. Og det går løs i morgen med de første flytteforberedelser. Det lykkedes mig at alliere mig med et par stærke drenge, der gerne vil løfte mine tunge ting op for mig på torsdag. Det er dog bare veninderne, der skal sponsorere den fysiske belønning til dem. Hvad har man dog ikke sine venner til for?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *