Fucking møntvaskeri

Mit ellers så fredsommelige væsen skummer af raseri. Ikke alene synes jeg det er totalt suckeragtigt at skulle slingre på cykel til møntvaskeriet på Jyllingevej i iført kæmpestor, blå Ikeaplastikpose fyldt med snavset tøj, sure karklude og håndklæder. Det lortested havde tilmed også den formastelige frækhed at stjæle 38 kroner af mine surt sammensparede skillinger. Ind med pengene og så ingenting. Nul og nix. Heller ikke efter 5 minutters desperat trykken på diverse knapper uden et eneste grønt blink. En vask koster 28 kroner, men jeg blev af en eller anden uforklarig grund trukket for 36 kroner og derefter total tavshed fra maskinens side. Jeg tror, jeg i alt har betalt cirka 70 kroner for at få vasket fucking to jeans, fire t-shirts, tre toppe og et antal trusser, bher og strømper. Proppet sammen i een maskine. Jeg turde ikke tage flere chancer. Det er hammerdyrt at dyrke møntvaskeri. Jeg nægter at betale forpulede 70 kroner for at være miljøvenlig – noget de stolt proklamerede med på vinduet ind til vaskeriet. Det er jo bare noget skide tøj, der skal vaskes. Miljøvenlighed op i r….. Nå, men de har i hvert fald fået en klage fra mig. Nu lyder jeg som en sur, gammel kælling, men jeg skal sateme have de 38 kroner tilbage, bare for at straffe dem. SÅ det møgapparatur kan lære det! Hvad ligner det at flå penge fra folk, der allerede ligger ned?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *