Honey, I’m home!

Luften herhjemme er forfriskende kølig. Det var lidt rigeligt hot i San Fernando Valley, selv for mig; over 40 grader og med en skånselsløst bagende sol. Nå, men jeg greb, allerede i Kastrup, mig selv i at sende lange, diskrete blikke efter en eller anden hunky blondan af en lufthavnsarbejder, der kom trillende i den der minibil de suser rundt med i lufthavnen. Ude er godt, men hjemme er bedst. Meget muligt. Her er der i hvert fald masser af lækre fyre, noget jeg må erkende, at jeg har savnet lidt over there. Og så er der et evigt tilgængeligt køleskab, som jeg også har lidt afsavn efter. Det er i al fald mine umiddelbare observationer omkring at komme hjem efter en længere ferie. Det nært forstående post-ferie-trauma skal nok slå mig oven i knolden med fuld hammer efter to dage med lystig støvregn eller hvad man nu kan forvente af detteher land. Nåmen… her er jeg så. Glad og fro, tilbage på Amagerland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *