Island

Hov, og så forresten. Glemte næsten at nævne, at jeg i morgen skal med Icelandair til den der store ø med det kolde navn. Måske jeg kommer hjem med en islandsk mediemogul og vil leve fyrsteligt resten af mine dage? Hvad mere realistisk er, må nok være, at checke om der overhovedet er søde drenge på Nordisk Ungdomslejr. Skal til Thorsmørk og Reykjavik. Sidste gang for fire år siden, i Malminharju i Finland, var der ikke rigtig nogen. Det hele gik mere op i Minttu-druk, senge med deres eget liv (som jeg ufrivilligt måtte deltage i) Totti og en promiskuøs Scream-figur, der vist nok godt kunne lide homoseksuelle præster og kokke. Nå, men jeg satser bare på en eller anden islandsk businessmands 27-årige søn, der hedder noget i retning af Hallsmuk og som står for at skulle arve hele dynastiet. Eller noget. Det er altid godt med nogle urealistiske forventninger. Nej, naturligvis skal jeg også svømme i det vame vand ved Nesjavellir, tage et billede af Jökusárlón-lagunen, ride på islandske heste, se gletscheren Vatnajökull og geyseren Gullfoss samt checke Reykjavíks natteliv ud. Og nu har jeg travlt – alle de mærkelige små ting der bare skal være i orden inden afrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *