Jeg blogger for at få fisse

Nogle bloggere kan virkelig pisse andre af ved at skrive grimt eller provokerende om de andre bloggere eller nogle helt tredje. Nogle blogs kan gøre folk sure alene på grund af tonen og stilen. Men altså… er det ikke bare et spørgsmål om opmærksomhed? Nogle bloggere skriver helt fantastisk så jeg ikke kan andet end at begejstres, mens andre lokker med deres udpenslede detaljer omkring sex. Jeg læser det hele, men det er ikke altid at jeg kommenterer. Det gør jeg generelt alt for lidt. Blogland og hønseri holder jeg på observationsniveau. Jeg holder mig også fra disputterne i kommentatorboksene, som kan gå hen og blive ekstremt mudderkastende. Nogle gange er provokationerne lede, andre gange er der rent faktisk en snert af sandhed i dem. Nogle gange er de bare et udtryk for et ekstremt opmærksomhedsbehov. Men jeg har jo også selv blogs som jeg i grunden synes er kedelige/selvsmagende/irriterende, men som jeg slet ikke kan lade være med at følge med i alligevel, af den grund at det er sjovt at sidde og forarges over de nye obskuriteter/trivialiteter der forfattes. Faldt lige over et indlæg hos Læseren (kan ikke linke på Maggie) hvor der minsandten var et link til mig under navnet selvismen. Det syntes jeg var vældig sjovt, for det er første gang jeg har set sådan en reference. Men ja! Jeg blogger sgu for at få opmærksomhed – hvem gør det egentlig ikke? Me, myself and I. I virkeligheden er jeg faktisk et ganske beskedent menneske. Læste engang en kommentationstråd hvor der blev refereret til Jens Jørgen Thorsen: “Jeg blogger for at få fisse”. Men drivkraften for bloggerne er jo også, at man ikke kun elsker at skrive men også læser andres blogs. Og forøvrigt kan jeg hilse og sige at jeg slet ikke får fisse af det her. Kom og tilbyd mig det, en eller anden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *