Kært barn – mange navne?

Faktisk var det ikke helt med vilje, det der med at jeg bliver kaldt for Mebbe. Jeg betegner konsekvent mig selv som Mette, for det hedder jeg jo. Men med domænet mebbe.dk er jeg mere eller mindre skyld i det selv. Sjovt nok siger ingen Mebbe i virkeligheden, kun på skrift. Det lyder jo egentlig heller ikke særlig godt, når man udtaler det der Mebbe. Det associerer jo til.. lebbe, ikk? Eller kneppe. Og sådan kunne det blive ved. Der er ellers en million kernesunde, danske piger, der hedder Mette, så det er jo snedigt nok at kalde mig for Mebbe. Men det kan også varieres i en uendelighed, hvilket mine venner har benyttet sig af i stor stil. Jeg er blevet kaldt alt fra MB, Meb, Mebbe, Mebbie, Mebber, Mebse, Eb, Ebbe og Ebber. Seneste skud på stammen er fra hamher, der i en ellers forholdsvis seriøs mail går hen og kalder mig for ebberske Ebberinde. Nå, men det kan jo næsten kun være et udtryk for den ene eller anden form for sympati fra hans side. Og så ved han, at jeg som regel kan kapere meget med et smil – også det at være ebbersk, hvad det så end er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *