Køleskabsovervejelser

Jeg har feset rundt i København i dag. Skal nemlig investere i det der hedder hårde hvidevarer. Køleskab, komfur. Sådan noget har jeg aldrig før i hele mit liv betalt for. Og det gider jeg faktisk heller ikke at give penge for. Det er jo bare noget, der er der. Men hvad gør man så egentlig uden køleskab og komfur? Uden komfur og køler kan man fx. ikke have en store bolledag. Altså, der er er ingen vej udenom, så på med vanten. Det er jo en livsinvestering så at sige. Lidt lissom det der at formere sig. Min fars komfur, f.eks. er over 30 år gammel og stadig fremragende. Så er det bare spørgsmålet, skal jeg købe noget ordentligt kvalitet, eller finde den billigste pakkeløsning jeg kan få fingre i? Konsultere Peter, købe brugt? Faktisk tiltaler tanken om at købe noget billigt og brugt mig allermest. Altså, jeg er ligeglad, det skal jo bare være der. Kan slet ikke tage stilling til om det skal være en Smeg, en Vølund eller hvad de ting nu hedder. Men der er bare en lille hage ved at købe det brugt. Jeg er jo en lille, spæd skabning. Og jeg kan ikke lide at bede min lille, spæde far om at bære det op. Heller ikke selvom der findes noget, der hedder fædrene forpligtelser. Han valgte jo trods alt at lave mig dengang, ikk? Og ej heller kan jeg bede mine små, spæde venner om hjælp. Altså, jeg synes faktisk heller ikke rigtig, at man overhovedet kan være bekendt at bede nogen om at påtage sig så tungt arbejde for en. Åh, hvad gør en klog så? Jeg ved, at der findes en art muscledating, men jeg tror ikke lige rigtig at min profil matcher målgruppen. Argh, hvad så? Skal man gå ind i det nærmeste fitnesscenter, op i den der hardcore afdeling hvor drengene råber og stønner i grimme bukser, og tilbyde to af de største af dem min krop? Naturligvis mod at de slæber køleskabet og komfuret op og ned for mig. Nå, ja der er 3×34 forøvrigt. Der behøver man jo blot at betale i kontanter. Hmm, hvorfor skal det hele da også være så indviklet – kunne det køleskab og komfur ikke bare være dér?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *