Mere flytning

Så er jeg atter online. Nå, men jeg skal altså flytte igen. I morgen, faktisk. En kærkommen lejlighed til at gense og dyrke postnummer 2720. Syvtyvetyve Vanløse. Det bliver da også mere og mere eksklusivt. Faktisk skal jeg ikke flytte hundrede procent, da jeg officielt set stadig bor i Nordvest. Eller i virkeligheden, så bor jeg stadig i postnummer 2300. Har nemlig glemt at folkeregistrere mig. Forklaringen på min hastige fly(g)tning er den, at en af mine venner skal lege Lawrence of India fra i morgen og et par måneder frem. Mens han og kæresten trasker rundt i Varnasi, Jodphur, Calcutta, Bombay og de andre byer, vil jeg nyde min sommerresidens i deres bolig. To værelser, mindst 60 kvadratmeter. Og i lejligheden er der et komplet køkken. Der er et bad med badekar, så jeg kan give min eksklusive krop kurbehandlinger. Og ikke mindst, er der en altan, jeg kan slænge min eksklusive, badekåbeindsvøbte krop i, mens jeg nyder morgenkaffen og Weekendavisen. En ny sofa med første parket til et nydeligt TV der viser en ordentlig bunke kanaler. Den her søde minilejlighed har jo ikke køkken sådan rigtigt, da jeg har valgt at kun investere i et køleskab. Badeværelset er rimelig uhumskt med en næsten defekt bruser, og så er der sne på alle andre kanaler end netop DR1. Og jeg er træt af at se VM i fodbold. Så farveller NV, vi ses efter sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *