Sommerlige aktiviteter

Al den danske nøgenhed samlet på et sted er jo ganske overvældende. Gad vide om man kan få øjenkræft af al den konsumering af blottet hud på stranden? Her er fyrene jo ordentlige at se på. Drengene og jeg var, i selskab med hele københavneriet, draget på sommerudflugt ud på landet. Nærmere lokaliseret, Amager Strandpark. Det bliver vist en af de sidste gange, jeg er der som lokal amagerkaner. Og hvor er det egentlig ærgerligt. Det er en hel del bedre på Amager strand end ved klassiske Bellevue. Meget bedre plads, mere maritimitet. Med en skøn udsigt til Øresundsbroen og til de lavtgående fly, der er ved at lande ude ved Kastrup. Så det er også med et strejf af kosmopolisme, at man sidder og drømmer om at sidde i et af disse fly. Måske det kunne have været dejligt med lidt flere tilgængelige iskiosker og måske et par badebroer. Og lidt varmere vandtemperaturer. Men ellers er det strålende. Dansommer når det er bedst. Og nu venter der mig en portion hjemmelavet kartoffelsalat med (købe) frikadeller. Det kan vist ikke blive meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *