Sommerresidens

Jeg sidder så her og glor ud på den vanløsesiske himmel. Fra altan numero uno. Det er en ubeskrivelig luksus i det københavnske at være i besiddelse af en altan. Og faktisk har jeg hele to af dem. Okay, de tilhører jo godtnok min ferierende ven, men man kan jo bare lade en lille smule som om at de er ens egne. Den anden altan befinder sig i soveværelset og er egentlig også så diminutiv, at den blot egner sig til et par dybe åndedrag af den friske morgenluft. Naturligvis i selskab med fagrende, florlette hvide gevandter. At indtage friskbrygget morgenespresso ude i det fri er det ypperligste af det ypperlige. Det samme kan man sige om det at lade sit trætte legeme hensynke i duftende vand, mens de levende lys omkring badekarret blafrer, og boblerne i champagneglasset kruser op til overfladen. Og øhhh, måske også inklusiv en lækker mand, der langsomt, og med det der smørrede smil, dukker op af vandet, for, lissom, at fuldende billedet. Nå, men derudover er det jo heller ikke til at kimse af, det at have en sofa til rådighed. Jeg havde ellers valgt at leve i sofaløs askese siden jeg smed den gamle, blå ud. Kabel-TV havde jeg ligeledes fravalgt, men her er der TV3 og alle mulige kommercielle ting og sager. Ja, nu er jeg i al sandhed ankommet til min sommerresidens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *