Trådløs!

Jeg er nøgen igen. Altså, nul internetforbindelse. Totalt afkoblet fra den virkelige verden, eller… i al fald kan man jo ikke undgå at føle sig en smule amputeret når man ikke er koblet på det verdensomspændende cybernet. Anyway, jeg er blevet en af de suckere, der sidder på biblioteket og surfer. For en stund i hvertfald, for naturligvis har jeg da bestilt trådløst net til Maggie. Det er bare endnu uvist hvornår det dukker op sammen med en af de mange unge, smækre NV-postbude. Nå, men jeg flyttede altså i torsdags. Det gik i en rasende fart, fordi jeg naturligvis havde været så forudseende at etablere en mindre hær af venskabelige elementer til at hjælpe med flytningen. Det kostede en del i pizzaer og læskende drikke, men det er jo også så ulækkert at komme til at svede alt for meget. Så sad jeg der torsdag aften/nat midt i et mareridt af flyttekasser. Langsomt, en efter en, er de blevet elimineret, men jeg sover stadig dårligt om natten. Man bliver jo helt urolig, når man ikke kan finde selv de mest basale brugsting, fordi de er forsvundet ned i en af de mange brune og identisk udseende kasser. Men det lysner, ligesom min lejlighed, der godtnok er bittelille (og skrækkelig, ifølge en kilde, der havde hørt det fra en af mine såkaldte venner) – nå, men den er dejligt lys og meget i kontakt med alt det grønne udenfor. Så jeg skal vise dem, det skal nok blive superlækkert. På sigt. Og det matcher fint med, at jeg alligevel ikke har andet at tage mig til end at se VM i fodbold og pakke ud/rydde op/indrette, nu hvor jeg ikke har detder net.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *