Afviste navne

Det er egentlig uhyre vigtigt hvad der står på ens dåbsattest i scoringsøjemed. Nogle mennesker er de uheldige besiddere af navne, der næsten kun kan afvises. Det gælder især fyre der har navne som far-og bedstefargenerationen ellers burde have patent på. Og kun dem. Her mener jeg fyre med navne som Flemming, Ole, Per, Arne, Jørgen, Børge, Hans, Knud og mange andre af den slags. Mit kysseobjekt med det uheldigste navn hed Gorm, og det var fra dengang for mange år siden da jeg blev student. Ellers har jeg valgt fyre med relativt pæne navne. Hvis vi altså lige glemmer Ronnie og Ronny. Og her åbner godteposen op for en masse navne med en helt anden kaliber, men stadig på afvisningsmåden, fordi de associerer til kamphunde, tykke halskæder og kiksede frisurer. Her tænker jeg på Ronny, Tonny, Johnny, Brian, Kenny og lignende. Nå, men naturligvis kan man sikkert finde noget guld der dog har et uheldigt navn. Og da kan man nok abstrahere fra det. Åh, jeg ved ikke hvorfor jeg skriver det her. Nok fordi jeg er bagstiv – men det betyder altså ikke at jeg har haft omgang med nogen med et uheldigt navn. Det var bare en suspekt omgang Fri Film (Rocky Horror Picture Show) med noget vin, der blev til fadøl, der blev til det nyopdagede fænomen Long Island Ice Tea og så diverse Vesterbro-barer incl. filmfolk og andet godt fra havet. Åh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *